Πρωτομαγιά

Στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος γιορτάσαμε την Πρωτομαγιά με μια εκδήλωση που θα γίνει θεσμός, με έκθεση λουλουδιών από φυτώρια της περιοχής μας, εργαστήρι κατασκευής στεφανιών και μια συναυλία με το γνωστό συγκρότημα Sabotaz!

Πλήθος κόσμου προσήλθε με χαμόγελα και καλή διάθεση αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχός μας! Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος Δημήτριος Μάρκου,οι αντιδήμαρχοι Σερέτης Χρήστος,Νομικός Αντώνης,Φράγκου Διονύσης,Μπασινάς Ιωάννης,Παραχεράκης Ιωάννης,ο αντιπρόεδρος του οργανισμού Μπουφίδης Γεώργιος,ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Γεώργιος Πάσχος,ο δημοτικός σύμβουλος Δονάτος Γκέλιας,η δημοτική σύμβουλος Αναγνωστοπούλου Δήμητρα,ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αρτέμιδος Αρμύρος Σπύρος,ο τοπικός σύμβουλος Αρτέμιδος Μπαιρακτάρης Γεώργιος,ο τοπικός σύμβουλος Σπάτων Νιαστής Κωνσταντίνος,η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Αρτέμιδος Γεωργία Χασιώτου και η πρόεδρος του ΣΕΒΕΑ Βαρβιτσιώτη Μυρτώ (ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον).

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για τη βοήθειά τους το «Αρχοντικό» μουσικό μεζεδοπωλείο και το κατάστημα εμπορίας ποδηλάτων «Γατσούλης», καθώς και όλο τον κόσμο που αγκάλιασε αυτή την εκδήλωση δίνοντας τους την υπόσχεση ότι του χρόνου θα δουν μια πολύ αναβαθμισμένη Γιορτή Πρωτομαγιάς Ο Πρόεδρος του «ΞΕΝΟΦΩΝ» Παναγιώτης Λάμπρου Υ.Γ. Επόμενο ραντεβού την Κυριακή 8 Μαίου με την εκδήλωση «ΤΕΧΝΕΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» με συναυλία με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Λάκη Παπαδόπουλο.